fbpx

Σημαντική βράβευση του brand HELENVITA στα BEST IN PHARMACY AWARDS 2020



Σημαντική βράβευση της Εταιρείας Pharmex και του brand HELENVITA στα BEST IN PHARMACY AWARDS 2020. Οι νέες σειρές ομορφιάς HELENVITA ANTI-WRINKLE & HYDRATION & HELENVITA AMPOULE κέρδισαν 2 Gold βραβεία στην κατηγορία ‘’Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου’’.

Συγκεκριμένα, οι σειρές HELENVITA ANTI-WRINKLE & HYDRATION απέσπασαν εξαιρετική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, κερδίζοντας το Platinum βραβείο του Πυλώνα 2. Best in R&D.

Οι νέες σειρές ομορφιάς HELENVITA ANTI-WRINKLE & HYDRATION, και οι οροί ομορφιάς HELENVITA AMPOULE, με καινοτόμα συστατικά υψηλών προδιαγραφών, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες αντιγήρανσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η πολυτέλεια των σειρών αναδεικνύεται μέσα από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των συσκευασιών και τις εξειδικευμένες τεχνικές που κέρδισαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής.

GOLD AWARD
Κατηγορία: Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου

PLATINUM AWARD: Πυλώνας 2. Best in R&D

Σειρές:
HELENVITA ANTI-WRINKLE
Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες αντιγήρανσης της επιδερμίδας. Τα καινοτόμα συστατικά της σειράς στοχεύουν αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της σφιγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, μειώνοντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Η επιδερμίδα επανακτά τη νεανικότητά και τη λάμψη της.

HELENVITA HYDRATION
Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που παρέχει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός από πλούσια ενυδατικά συστατικά προσφέρει στην επιδερμίδα άμεση και εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.

GOLD AWARD
Κατηγορία: Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου

Σειρά:
HELENVITA AMPOULE
Αμπούλες εντατικής φροντίδας , ειδικά σχεδιασμένες για τις βασικές ανάγκες της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός των πολύτιμων βιταμινών Α, C, D, E, φυτικών εκχυλισμάτων και δραστικών συστατικών εξασφαλίζουν την εντατική και στοχευμένη φροντίδα της επιδερμίδας.

Για την εταιρεία Pharmex:
Η Εταιρεία Pharmex, με κυρίαρχη πορεία εδώ και 40 χρόνια στο χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, έχει αναπτύξει σειρές υψηλής καλλυντικής περιποίησης και συμπληρωμάτων διατροφής που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, καθώς και τους επαγγελματίες Υγείας, Φαρμακοποιούς και Δερματολόγους, που γνωρίζουν απόλυτα τι επιδιώκουν. Παράλληλα, η Εταιρεία διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού: EUBOS®, Dr Brown’s®, schülke®, Ursapharm®