fbpx

Τριχόπτωση τέλος: Μάθε πώς θα αποκτήσεις πλούσια και δυνατά μαλλιά.



Τριχόπτωση: Γιατί συμβαίνει;

Και αν αναρωτιέσαι γιατί οι τρίχες σου δεν φυτρώνουν ξανά μετά από λίγες εβδομάδες, όπως θα έπρεπε, οι λόγοι είναι πολλοί.

  1. Για όλα φταίνε τα γονίδια

Και φυσικά μπορείς να κατηγορήσεις για ακόμα μία φορά τα γονίδιά σου, αφού η κληρονομικότητα αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην τριχόπτωση. Βέβαια, δεν κάνει αυτή όλη τη ζημιά, αφού και κάποιες ορμονικές διαταραχές, προβλήματα με τον θυροειδή, κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ή θεραπεία με ακτινοβολία μπορούν να επιβαρύνουν την κατάσταση.

  1. «Είσαι ότι τρως»

Και αν έχεις ελέγξει ότι δεν έχεις κάποια πάθηση του τριχωτού της κεφαλής, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, πιο καθημερινοί παράγοντες που μπορεί να προκαλούν ή να επιτείνουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης που αντιμετωπίζεις. Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι θα πρέπει να τρως κάποιες τροφές για να έχεις υγιή μαλλιά, οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποια δίαιτα που τις αποκλείει ή μία φτωχή διατροφή μπορεί να αραιώσουν τα μαλλιά σου.

  1. Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα

Οι καιρικές συνθήκες όπως ο έντονος άνεμος, η έντονη έκθεση στον ήλιο, το θαλασσινό νερό  άλλα και το υπερβολικό styling με πιστολάκι ή εργαλεία που χρησιμοποιούν θερμότητα, οι βαφές και τα χημικά των σαμπουάν, ταλαιπωρούν τα μαλλιά και εξασθενούν την τρίχα. Ακόμα και τα κράνη και τα καπέλα, όταν φοριούνται πολλές ώρες, σπάνε την τρίχα και την αδυνατίζουν.

  1. Άγχος #not

Το άγχος μέσα σε όλα τα κακά που μπορεί να σου προκαλέσει, μπορεί και να σου στερήσει τα πλούσια μαλλάκια σου. Τέλος, χαλάρωσε και προσπάθησε να ηρεμήσεις

  1. Εποχική Τριχόπτωση

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία! Η εποχική/αντιδραστική τριχόπτωση συνήθως κάνει την εμφάνιση τους φθινοπωρινούς μήνες ενώ επιστρέφει δριμύτερη την άνοιξη. Αποτελεί ένα παροδικό πρόβλημα που δεν μας ταλαιπωρεί για διάστημα μεγαλύτερο των δυο μηνών, και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής.

ΣΕΙΡΑ HELENVITA ANTI HAIR LOSS

Η ολοκληρωμένη σειρά HELENVITA ANTI HAIRLOSS ήρθε για να σε βοηθήσει να σώσεις τα μαλλιά σου. Αντιμετωπίζοντας την τριχόπτωση που προέρχεται από διάφορες αιτίες, η σειρά περιλαμβάνει φυτικούς συνδυασμούς με θαυματουργές ιδιότητες, όπως το καινοτόμο συστατικό Redensyl®️ και το εκχύλισμα Auxina tricogena®️, που δρουν στην ρίζα των μαλλιών, αναγεννούν τους θύλακες, δημιουργώντας νέες τρίχες. Τη δράση της σειράς ενισχύουν θρεπτικές ουσίες όπως η καφεΐνη, η Urea και το έλαιο Argan oil που ενδυναμώνουν την τρίχα και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

Η ολοκληρωμένη σειρά HELENVITA ANTIHAIR LOSS αποτελεί την ιδανική επιλογή αν αντιμετωπίζεις την τριχόπτωση ή θέλεις να επαναφέρεις τη δύναμη και τη λάμψη στα μαλλιά σου.

Μπορείς να επιλέξεις ένα μόνο από τα προϊόντα της σειράς ή έναν συνδυασμό προϊόντων για καλύτερα αποτελέσματα:

Ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες των αντρών και γυναικών, καθαρίζουν ενδελεχώς το τριχωτό της κεφαλής και περιορίζουν την τριχόπτωση, χάρη στο επαναστατικό συστατικό Redensyl®️.

Με δύο εφαρμογές την ημέρα, χωρίς ξέβγαλμα, η λοσιόν περιορίζει την τριχόπτωση και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών.

Εντατική φροντίδα και ενδυνάμωση σε 10 μόλις λεπτά. Με συστατικά που χαρίζουν ευκολοχτένιστα μαλλιά με όγκο, χωρίς να τα βαραίνουν.

Προϊόν styling αλλά και εντατικής φροντίδας . Λόγω της μορφής του, δίνει µία ανάλαφρη αίσθηση και προσθέτει όγκο, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Εξειδικευµένο συµπλήρωµα διατροφής.

Ο συνδυασμός προϊόντων κατά της τριχόπτωσης θα σας προσφέρει καλύτερο και άμεσο αποτέλεσμα

MEN ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

  1. ANTI HAIR LOSS Tonic Men shampoo 200ml
  2. ANTI HAIR LOSS Tonic lotion 100 ml
  3. ANTI HAIR LOSS VITAMINS 60 κάψουλες

WOMEN ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

  1. ANTI HAIR LOSS Tonic Women shampoo 200ml
  2. ANTI HAIR LOSS Tonic lotion 100 ml
  3. ANTI HAIR LOSS VITAMINS 60 κάψουλες